Termeni si conditii

Termeni și conditii

Bine ați venit pe site-ul www.sanatateeuropeana.ro.

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile de utilizare ale acestui website.

Accesul și utilizarea acestui site sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitarea site-ului www.sanatateeuropeana.ro echivalează cu citirea și înțelegerea termenilor și condițiilor de mai jos și presupune că sunteți implicit de acord cu acceptarea și respectarea lor. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări, Condițiile de Utilizare ale acestui site, vă rugăm să îl părăsiți.

www.sanatateeuropeana.ro este proprietatea lui PR.IN Grup SRL, organizator al campaniei ,,Ai dreptul la Sănătate ca în Europa”.

Informațiile publicate corespund realității la momentul înscrierii lor pe site sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului.

 

Drepturi de autor

Campania ,,Ai dreptul la Sănătate ca în Europa” beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislației române în vigoare. În lipsa altor precizări, întregul conținut al site-ului, incluzând text, imagini, ilustrații, design-uri, simboluri, fotografii, clipuri audio/video, ș.a.m.d este proprietatea sau este licențiat de către autorii organizatorului campaniei ,,Ai dreptul la Sănătate ca în Europa” pentru a fi folosit în cadrul acțiunilor campaniei, și este apărat de Legea nr. 8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.

Folosirea fără acordul PR.IN Grup SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.
PR.IN Grup SRL poate oferi utilizatorului, printr-un acord, dreptul de a utiliza, sub o formă descrisă, un anumit conținut al site-ului. Acest acord se aplică strict pentru conținutul definit, pe o perioadă stabilită în acord și doar pentru persoana/persoanele cărora li s-a permis utilizarea acestui conținut, fără a putea utiliza și alte conținuturi ale site-ului. Acțiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea organizatorilor campaniei ,,Ai dreptul la Sănătate ca în Europa” :

 

Utilizarea site-ului

Este interzisă orice utilizare a conținutului site-ului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise prin formularul de contact disponibil pe pagina Contact de pe site-ul www.sanatateeuropeana.ro.

Organizatorii campaniei ,,Ai dreptul la Sănătate ca în Europa” își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului site-ului sau de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

Campania se desfășoară în luna septembrie 2018. Conținutul încărcat de către utilizatori pe site nu utilizează date cu caracter personal. Datele utilizatorilor care accesează www.sanatateeuropeana.ro sau care își vor spune povestea prin intermediul platformei www.sanatateeuropeana.ro, nu sunt colectate sau înregistrate în nicio bază de date. Platforma și povestile vor fi folosite de organizatorii campaniei, pe perioada desfășurării acesteia, în cadrul evenimentelor sau în spațiul public, cu scopul sensibilizării publicului și obținerii de sprijin.

Emitentul poveștii, prin luarea la cunoștință a prezentului document de Termeni și Condiții, înțelege și este de acord că în redactarea poveștilor nu poate folosi nume de medicamente, de instituții sau numele cadrelor medicale sau a altor persoane cu care au intrat în contact. Organizatorii campaniei își rezervă dreptul de a elimina aceste informații din poveste.

Organizatorii campaniei își rezervă dreptul de a decide asupra publicării poveștii.

Emitentul poveștii ia la cunoștință că povestea trimisă pe site-ul www.sanatateeuropeana.ro, în secțiunea ,,Alătură-te campaniei" este moderată de organizatori, ceea ce înseamnă că povestea nu va fi publicată pe website în momentul înregistrării acesteia. Timpul necesar pentru moderarea unei povești, din momentul înregistrării pe site și până în momentul publicării este de maxim 7 zile lucrătoare.

 

Comunicări

Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura site-ului, respectiv pot adresa întrebări pe formularul de contact disponibil pe pagina Contact de pe site-ul sanatateeuropeana.ro, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care să afecteze viața privată sau drepturile de proprietate intelectuală ale campaniei ,,Ai dreptul la Sănătate ca în Europa” și ale organizatorilor acesteia sau ale unor terțe părți, și care nu conțin viruși, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mailinguri de masă sau orice altă formă de spam.

Prin comunicarea cu organizatorii campaniei declarați și garantați că dețineți sau controlați toate drepturile cu privire la informațiile transmise, că acestea sunt corecte și că utilizarea acestora nu intră în contradicție cu Termenii și condițiile de utilizare și că nu vor cauza daune către o terță parte.

Acest website poate conține link-uri către website-uri aparținând unor terți. Când accesați aceste website-uri, va fi nevoie să acceptați Termenii și condițiile înainte de accesarea lor. PR.IN Grup SRL nu este responsabil pentru niciun material creat sau publicat pe aceste website-uri. Plasarea unui link extern pe acest website nu înseamnă că PR.IN aprobă în mod expres produsele, serviciile sau opiniile menționate pe website-uri.